ГЛАВНАЯ страница | Регистрация | Вход| RSS Пятница, 20.04.2018, 00:16

Удобное меню
  • ТЕСТЫ
  • В помощь учителям
  • В помощь изучающим
  • Родителям
  • Скачать
  • Развлечения
  • Нашим ученикам
  • ЕГЭ-2010-2011
  • Teachers' Cafe
  • Info
    Поиск
    Категории раздела
    Upper Intermediate [23]
    Информация
    фотообзоры

    Каталог статей

    Главная » Статьи » Upper Intermediate » Upper Intermediate

    Multiple choice test for upper-intermediate and advanced students
    1) — Look! You have forgot about this trunk! — No, I meant … it here till tomorrow.
    a) leave; b) to leave; c) leaving; d) and left;
    2) It was not by chance. I did it … purpose. a) on; b) by; c) at; d) with;
    3) I don’t like … he does it.
    a) way; b) on the way; c) by the way; d) the way;
    4) She is a very .. person.
    a) lying down; b) lying out; c) laying out; d) laid back;
    5) I don’t like the situatuions when there is no time to think and I have to take decisions … .
    a) On the foot; b) on two feet; c) on the feet; d) on the run;
    6) The dwellers of this district are strongly recommended to be cautious: the runaway prisoner is … .
    a) on the lose; b) at loose; c) on the loose; d) loose;
    7) Being … by the tranquility of the evening, he was looking at the receding fields.
    a) tranced; b) mesmerized; c) seized; d) frozen;
    8) … that my share of stocks is the same, as yours, I will participate.
    a) Given; b) Sure; c) Promising; d) If;
    9) Steve … the promise to keep him informed.
    a) was given b) gave; c) was taken; d) forced;
    10) Though the industry …, it was still kept going by the governmant donations.
    a) improved; b) deteriorated; c) was increased; d) expanded
     
    Keys: 1) b; 2) a; 3) d; 4) d; 5) c; 6) c; 7) b; 8) a; 9) a; 10) b;
    Категория: Upper Intermediate | Добавил: philantrop (09.07.2010)
    Просмотров: 6112 | Рейтинг: 3.8/4 |
    Дополнительный материал для Вас от сайта englishschool12.ru

    Замуж за иностранца? Замуж за иностранца
    Т. Ю. Дроздова, А. И. Берестова, В. Г. М...
    Типовые тестовые задания. ЕГЭ 2010. Англ...

    Snowball the Hedgehog 
    Местоимения таny, тисh, few, little 
    Праздники в Великобритании 2 

    Немецкие глаголы
    Английский язык для школьников №18
    Пример РЕЦЕНЗИИ на дипломную работы.

    Л.Е. КЕРТМАН ГЕОГРАФИЯ ИСТОРИЯ И КУЛЬТУР... 
    MY NATIVE LAND 
    Baum_The_Patchwork 

    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Welcome
    Меню сайта
    Info
    Видео
    englishschool12.ru
    Info

    Сайт создан для образовательных целей
    АНГЛИЙСКАЯ ШКОЛА © 2018
    support@englishschool12.ru

    +12
    Все права защищены
    Копирование материалов возможно только при разрешении администратора сайта